Oplevelser i Aalborg Zoo

Aalborg Zoo er ikke kun for de mindste, her er oplevelser for både store og små. Læs med i vores guide om de oplevelser, I kan nyde sammen.

 

 

Oplevelser i Aalborg Zoo

Ofte forbinder man en tur i zoologisk have med en oplevelse for især familiens mindste, men der er masser at opleve i Aalborg Zoo for voksne også. At opleve dyr på helt tæt hold har det med at fascinere - uanset alder.

Aalborg Zoo byder altid på spændende oplevelser – både for dig, der ofte svinger en tur forbi haven, fordi du vil nyde forskellige dyr fra gang til gang,  og det er også oplagt for dig, der blot er på besøg i byen. Aalborg Zoo er nemlig en by-zoo, så det er nemt at lægge vejen forbi og kombinere med andre events og attraktioner i Aalborg.

Vi har her samlet nogle af de bedste oplevelser til en hyggelig dag i Aalborg Zoo for voksne – som selvfølgelig også kan kombineres med børn. Måske skal jeres næste date eller veninde-aftale foregå omgivet af eksotiske dyr og med god mad i Aalborg Zoo?

Dagens særlige oplevelser og speaks

Hvis I er tossede med dyr og gerne vil lære mere om dem, så er vores speaks en stor oplevelse. Hver dag kan du blive klogere på udvalgte dyr, når dyrepasserne fortæller om dyrenes liv og adfærd. Vidste du, at vortesvin kan veje op til 150 kg? Eller at næsebjørne er i familie med vaskebjørne? Det og meget mere kan du høre om til dagens speaks rundt om i Aalborg Zoo.

 

I Aalborg Zoo er der rig mulighed for at få stillet sulten - eller blot tilfredsstille den søde tand. I orangeriet Penny Lane, som er et kendt Aalborg-konditori, kan I snakke over en lækker, varm kop kaffe og nyde et stort udvalg af lækre kager og sandwiches. Her kan I altså kombinere cafébesøget med nogle dejlige timer i Aalborg Zoo.

Eller hvad med en tur på Butterfly Café, hvor I sidder midt i regnskoven omgivet af eksotiske dyrelyde og rislende vandfald? Nyd omgivelserne, mens I spiser sprøde pizzaer direkte fra ovnen.

Og så er der Restaurant Skovbakken, som altid står klar med lækre grillretter, burgere, dagens retter, salater og sandwiches. Her er lidt til enhver smag og en garanteret god oplevelse.

Hvis I er mere til hjemmebagt kage og kaffe i termokanden, så skal I være velkomne til at medbringe jeres egen mad i Aalborg Zoo. Vi har endda borde og bænke, hvor I kan sidde og nyde den.

 

Oplev den afrikanske savanne

Nogle rejser en tur til Sydafrika eller Kenya for at opleve de afrikanske dyr på savannen, mens andre blot drømmer om det i årevis. I Aalborg Zoo kan I få hverdagsversionen af et kig over savannen til at gå i opfyldelse.

På vores store savanne kan man bruge lang tid på at stå og opleve dyrenes daglige rutiner. Her er giraffer, der spiser grene fra baobabtræet, zebraer, der holder sig tæt i flok, strudse, der kan løbe hurtigere end de fleste og mange andre dyr, der går rundt blandt hinanden. Løverne har dog deres eget anlæg, ellers ville resten af vores savannedyr nok ikke trives i fred og harmoni!

Sæt jer og iagttag dyrene, mens I drømmer jer til Afrikas vidtstrakte savanner. Og spørg endelig en af vores medarbejdere, hvis I vil vide mere om dyrene.

 

Kvalitetstid blandt myreslugere og isbjørne

I en travl hverdag kan det knibe med at få prioriteret kvalitetstid. En tur i Aalborg Zoo kan være den perfekte destination, der giver jer mulighed for at prioritere samvær og afkobling, men hvor I samtidig bliver en oplevelse rigere. Det er et godt alternativ til den traditionelle tur på restaurant eller biograf.

Her får I nemlig også nogle kilometer i benene, og en ny oplevelse hver gang, da det er forskelligt, hvilke dyr, I får øje på. Og så er det da en unik oplevelse at krydre veninde-snakken med at spotte myreslugere og isbjørne, mens papegøjerne skratter i baggrunden.

 

Vidste du egentlig, at du gerne må tage hunden med i Aalborg Zoo? Så er turen ikke blot en oplevelse for dig, men også for din hund, som kan suge mange særlige dufte og indtryk til sig.

Hvis I beslutter jer for at tage børnene med, er underholdningen garanteret. Ikke nok med, at børnene kan se på de mange forskellige dyr, så er der også masser af oplevelser og aktiviteter særligt for de små.

Hvis du har helt små børn, så har vi i Aalborg Zoo særlige ammerum, hvor man i ro og mag kan amme og pusle sin baby.

 

 

Oplevelser, der gør jer klogere

Nogle gange kan kvalitetstid også bare handle om at få en oplevelse sammen, bruge tid sammen - og måske endda lære noget helt nyt?

Hos Aalborg Zoo banker vores hjerte for naturen, og vi har en mission om at formidle viden om dyr og natur via fascinerende oplevelser og ved at bidrage til naturbevaring.

Derfor ønsker vi, at jeres tur i vores zoologiske have ikke blot bliver en god oplevelse, men at I måske endda går hjem en smule klogere. Vi gør meget ud af at afholde speaks, hvor I kan lære mere om dyrene, at opsætte info-tavler rundt om i haven, og generelt at gøre så meget som muligt for, at I lærer mere om naturen, og dermed får en endnu større respekt for den. Det kan også give anledning til gode samtaler, når man får mere viden om, hvordan dyrene lever i det vilde, hvad de er truede af, og hvordan vi mennesker kan hjælpe dem.