Spisesteder og grill selv

I Aalborg Zoo kan du besøge vores forskellige spisesteder, hvor vi byder på lækre grillretter, sandwich med mere. Du har også rig mulighed for at nyde din egen medbragte mad i haven. 

 

Restaurant Skovbakken

Restaurant Skovbakken er altid åben og tilbyder lækre grillretter, burgere, dagens retter, salater og sandwich. Her kan du også nyde en god kop kaffe, forskellige is og lækker kage.

 

Butterfly Café

I Butterfly Café er åben på udvalgte dage. Her spiser du midt i regnskovens dunkle mystik omgivet af eksotiske dyrelyde, rislende vandfald og dramatiske tordenbrag. Her kan du bl.a. nyde en pizza eller pandekager. 

 

Legepladskiosken

Legepladskiosken er åben på udvalgte dage og serverer danske og internationale grillretter, forskellige is, varme drikke, øl og sodavand.

 

Orangutangtorvet

Kiosken er åben på udvalgte dage, hvor du kan nyde fantastiske italienske is-specialiteter og varme og kolde drikke.

 

Den Søde Tand

Kiosken er åben på udvalgte dage. Her kan du købe slik, is, varme og kolde drikkevarer, samt bamser og legetøj.

 

Orangeriet - Penny Lane

Det kendte Aalborg-konditori er åbent på udvalgte dage og frister med et rigt udvalg af lækre kager, sandwich og varme drikke.

 

Aalborg Zoos grillplads

Grill selv

I Aalborg Zoo har du også mulighed for at grille din egen medbragte mad i en af vores store grillhytter. Grillerne kan benyttes fra påske til og med efterårsferien.

 

Brunch i Zoo

I Aalborg Zoo er der mulighed for at nyde en lækker brunch, som den helt perfekte start på en hyggelig dag i Zoo.