Behandling af persondata

Behandling af persondata for årskortholdere i Aalborg Zoo
(Omhandler behandling af personoplysninger i forbindelse med udstedelse af årskort, videregivelse af oplysning til årskortsamarbejdspartnere og opbevaring af data efter årskortets udløb)

Ved køb af årskort registrerer du selv navn, adresse, fødselsdato, e-mail og vedhæfter billede. Registreringen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som du er part i (køb af årskortet), jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.

Personoplysninger ved køb af årskort hos Aalborg Zoo vil blive lagret i vores CRM-system, både mens kortet er gyldigt samt i 12 måneder efter årskortets udløb. Vi har mulighed for at se hvor mange gange du har anvendt dit årskort her i Aalborg Zoo. Dette med henblik på, at sikre fælles legitim interesse for bedst mulig kundeservice ved dit eventuelle efterfølgende genkøb af årskort i Aalborg Zoo jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1,
litra f.

Årskortdata overføres til en fælles API via ekstern samarbejdspartner. Kun årskortets gyldighed og kortnummeret er tilgængelig for de aktuelle samarbejdspartnere ved scanning af dit årskort. Videregivelsen af gyldigheden og kun gyldigheden af årskortet er nødvendigt af hensyn til opfyldelse af en kontrakt om adgang hos samarbejdspartnere jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra b.Aalborg Zoo benytter eksterne it-underleverandører til hosting og backup.
Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til deres egne formål. Vi og vores databehandlere har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Har du brug for det, kan du kontakte Aalborg Zoo, og få indsigt i og/eller berigtiget de indhentede oplysninger.
Du har også mulighed for at få slettet dine oplysninger, men dette medfører en annullering af medlemskabet, som Aalborg Zoo ikke refunderer, hverken helt eller delvist.

Seneste opdatering af behandling af persondata for årskort er fra den 13. juni 2019.

Tilbagekaldelse og øvrige henvendelser kan adresseres til nedenstående:
Aalborg Zoo
Mølleparkvej 63
9000 Aalborg
E-mail: info@aalborgzoo.dk
Tlf.nr.: 9631 2929 (9-15)