Zoo Business for samarbejdspartnere

Støt dyrene og styrk din virksomhed

Aalborg Zoo er kåret som en af Europas bedste dyreparker og har årligt op mod 500.000 besøgende. Et partnerskab med vores zoologiske have giver, foruden en lang række fordele, din virksomhed værdifuld eksponering og branding.

Som partner yder din virksomhed et vigtigt bidrag til beskyttelse af truede dyrearter og det øvrige naturbevarende arbejde, som Aalborg Zoo deltager i, mens du på samme tid kan give dine medarbejdere eller kunder nogle uforglemmelige oplevelser.

Dine fordele som partner

Din virksomhed profileres og synliggøres som partner og støtte for Aalborg Zoo.

Et partnerskab giver blandt andet entrebilletter til Aalborg Zoo, erhvervsnetværk for virksomhedsleder, forskellige arrangementer for personale, gode rabatfordele på tilkøb af billetter og årskort, miljømæssigt samfundsansvar, samt opbakning til en vigtig lokal kulturinstitution.

Attraktive vilkår i forbindelse med afholdelse af kurser, teambuilding, selskaber, møder og konferencer i Aalborg Zoo kan også blive en del af partnerskabet.

Vores partnerskabspakker

Zoo Business har tre forskellige pakker: Platin, Guld og Sølv. Fælles for de tre pakker er, at de indeholder et antal entrebilletter til benyttelse året rundt og et sommeraftenarrangement i Aalborg Zoo for virksomhedens personale og familier. Alle pakker har desuden et personligt VIP-kort til én person, der kan tage fire gæster med ved hvert besøg i haven.

Entrebilletter i pakkerne  

  • Platin: 150 stk.
  • Guld: 100 stk.
  • Sølv: 60 stk.

Pakkepriser

  • Platin: 60.000 + moms
  • Guld: 33.600 + moms
  • Sølv: 18.000 + moms

 

Kontakt os

Vi glæder os til at brede vores pakker, værdiskabelsen og alle fordelene i Zoo Business ud for dig.

  Jens Nygaard Larsen, salgs- og partneransvarlig
  jl@aalborgzoo.dk 22 55 10 28

 

 

  Pia Nielsen, kommerciel chef 
  pn@aalborgzoo.dk 96 31 29 63