Øl og Brøl

8. september

Oplev en enestående aften, hvor hyggelig ølsmagning møder dyrenes vilde verden i Aalborg Zoo. Mens roen sænker sig over savannen og elefanterne gumler deres aftensmad går vi på en stemningsfuld tur gennem haven, hvor du forkæles med nøje udvalgte øl og introduceres til øllets verden af Carlsbergs kyndige ølekspert, Jørgen Rüdinger. Vi krydrer oplevelsen med fascinerende og pudsige historier fra dyrenes verden og oplever den specielle aftenstemning i haven efter lukketid.

Program

Ølsmagning
Carlsbergs erfarne ølekspert, Jørgen Rüdinger præsenterer fire forskellige øltyper, guider os gennem smagsoplevelsen og deler interessante historier om øllets historie og produktion.

 

Guidet Aftentur i Aalborg Zoo
Mellem ølsmagningerne er det tid til at udforske dyrenes rige og opleve den specielle aftenstemning i haven, mens dyrene går til ro. Vores erfarne guider vil tage dig med på en fascinerende tur gennem haven til løvebrøl, legesyge søløver og elefanter der gumler deres natmad og fortælle om dyrenes adfærd, levevis og bevarelse af truede arter.

 

Tid: 17-19

Mødested: Aalborg Zoo Hovedindgang