English (British) Deutsch

Dyst med dyret - i dig selv!

Teambuilding

Dyst med dyret - i dig selv

Grupper af forskellige størrelse og fra forskellige firmaer, foreninger eller andet har mulighed for benytte Aalborg Zoo til aktiviteter målrettet efter de enkeltes ønsker.

Aktiviteterne er en kombination af teambuilding og unikke oplevelser med dyrene i Zoo. Mindre grupper dyster mod hinanden om opgaver vedr. dyr, som både giver fysisk aktivitet, tankevirksomhed, påvirker sanser og som for mange vil være en smule (eller meget!) grænseoverskridende!

Events for grupper, firmaer, foreninger o.lign. i Aalborg Zoo

Disse ”skæve” aktiviteter, som man ikke kan opleve som almindelig gæst i haven, kan bruges på kryds og tværs af aldre, kompetencer og fysisk formåen.
Det er en unik mulighed for at se sider af sig selv og andre mennesker, som giver oplevelser til bedre indsigt i sig selv og andre, og som f.eks. kan styrke sammenhold og samarbejde mellem kollegaer.

Under besøget i Aalborg Zoo kommer gruppen også tættere på udvalgte dyr end under et normalt besøg, og det skal ikke udelukkes at man kan få lidt skidt på tøj eller sko!

Oplevelserne i Zoo kan kombineres med spisning og med tur i haven på egen hånd før eller efter aktiviteterne (inden for vores åbningstid). Events kan bookes i og udenfor almindelig åbningstid.

 

Hvad koster et arrangement i Aalborg Zoo?

  • Prisen er 5.600,00 kr. for de første 15 personer, herefter betales 375,00 kr. pr. person (prisen er inkl. guide & entre).

  • Varighed ca. 2 timer.

  • Børn i alderen fra 0 til 2 år kan deltage uden beregning.

  • For at alle kan få en god oplevelse vil vi tilstræbe en gruppestørrelse på max. 10 personer og maks. 60 personer i alt på eventen.

  • Arrangementet afregnes efter aftale. 

Send en forespørgsel her

Aalborg Zoo har 11 ud af de 12 mest populære dyr.

Tak til:

TILMELD NYHEDSBREV?