LUK

Hold din næste fest i Aalborg Zoo

Private fester

Om spisestedet Skovbakken

Skovbakken er det populære spisested i Aalborg Zoo, placeret ved Faunavej på bakken op mod skoven. Her er der udsigt over byen og Aalborg Zoo. Vores køkken lægger vægt på godt håndværk, etik og moral og vi vælger kvalitetsfødevarer. Skovbakken har handicapvenlige adgangsforhold med handicaptoiletter på begge etager samt elevator. Skovbakken holder åbent året rundt undtagen 31/12 og 1/1 - og har egen indgang fra Faunavej. Vi har spiritusbevilling til kl. 02.00. Alle priser er inkl. moms og er gyldige t.o.m. 30. dec. 2020.

Vi tager forbehold for leverandørstigninger.

 

Book Skovbakken

Ring på telefon 96300086 eller send en forespørgsel HER

Selskaber

Hold din næste fest i unikke omgivelser med alverdens dyr, skoven og flot panoramaudsigt over Zoo og Aalborg. Vi tilbyder lokalet Panorama på 1. sal med udsigt over byen, stor altan og plads til 80 kuverter (adgang via elevator). I stueplan tilbyder vi lokalet Skoven med vindue med skoven og dens skiftende farver. Her er plads til 50 kuverter. Ved særlige lejligheder tilbydes også restauranten, der kan rumme op til 150 kuverter. 

Opdækning til selskab foregår med hvide duge, servietter, lys og enkel dekoration. Dine gæster har fri adgang til Aalborg Zoo indenfor havens normale åbningstid. I forbindelse med reservation, beder vi om indbetaling af et reservationsgebyr.

Se Skovbakkens menuer HER
 

Rundvisning 

Ønsker De at tilkøbe en rundvisning til Deres arrangement kan dette gøres for en merpris af 2000,00 kr. (Maks 30 personer.)
En rundvisning tager 1-2 timer alt efter ønske