LUK

Sov ved siden af løverne

... i hængekøje

Overnatning i Zoo

Tør du sove med løverne ?

Det er nu muligt for skoleklasser fra 3. til 7. klassetrin at booke en unik overnatningsoplevelse i Aalborg Zoo. Vi sover i hængekøjer, tænder bål, fortæller historier, lægger dyrene i seng og er med igen når dyrene vågner.

Rør ved slanger

I kommer på tur rundt i Zoo og får fortalt om og kommer helt tæt på flere af Zoos dyr. I kommer bl.a til at røre en af Zoos kvælerslanger - hvis I tør.

Praktisk info

I modtages kl. 16.00 ved hovedindgangen af den zoo-medarbejder, der skal være sammen med jer under hele jeres ophold. I er velkomne til at møde ind i zoo i løbet af dagen, men står så selv for program indtil kl. 16.00.  Overnatningsforløbet varer til næste morgen kl. 10:00. I er velkomne til at blive i Zoo næste dag også men har kun guide til rådighed til 10.00.  Håber at se jer til en vild overnatning i Aalborg Zoo.

Hent informationsfolder her

 

Pris for overnatning

Kr. 5.900,- for op til 20 elever samt 2 voksne. 
Pr. efterfølgende person er prisen kr. 295,-

Mad og drikke

I kan enten selv medbringe både aftens- og morgenmad (grill kan lånes efter aftale), eller kan I købe mad fra Aalborg Zoos spisested Skovbakken.

Når I booker overnatning i Aalborg Zoo, kan I gøre det ved at udfylde formularen herunder. Noter gerne hvilken skole I kommer fra, antal elever og dato for besøget. 

Send forespørgsel her

Bestil mad fra Skovbakken

Aftensmad:

Tigergryde med pasta og salat. Vand at drikke til. Ønskes andet end vand skal dette selv medbringes.

Morgenmad:

Havregryn og cornflakes med mælk og sukker. Toastbrød, pålæg og juice.

Pris:

Samlet pris for aftens- og morgenmad er kr. 149,- pr. person (min. 20 personer).