Arv og donation til Aalborg Zoo

Donation

Aalborg Zoos mission er at gøre en aktiv indsats for bevarelse af truede dyrearter og deres levesteder. Hvis du vælger at donere til Aalborg Zoo, bidrager du til vores vigtige arbejde med dyrene og støtter vores kerneopgaver:

  • Formidling og undervisning om dyrene og deres levevilkår
  • Bevarelse af truede dyrearter
  • Forskning i dyrenes biologi

Alle donationer modtages med glæde og taknemmelighed – uanset størrelse.

Bemærk: Din donation er fradragsberettiget og kan trækkes fra på din selvangivelse, da Aalborg Zoo opfylder betingelserne for fradragsberettigede gaver og som selvejende institution er Aalborg Zoo arveafgiftsfritaget.

Hvis du vil donere eller har spørgsmål kan du kontakte Pia Nielsen på pn@aalborgzoo.dk

Arv og testamente

Hos Aalborg Zoo ønsker vi at gøre donationer så let som muligt for den enkelte. Derfor har vi besluttet at indgå et samarbejde med den juridiske virksomhed Mine Arvinger, som hjælper ved støtte gennem arv og testamente.

De ønsker at give dig fuld tryghed, overblik og klarhed, når det kommer til dine juridiske dokumenter. Hos dem udføres alt rådgivning derfor af en uddannet jurist. Når du benytter Mine Arvinger kan du få oprettet et skræddersyet testamente helt gratis, når du betænker Aalborg Zoo gennem 30% løsningen eller med et legat på minimum 25.000 kr.

Ønsker du at vide mere om, hvordan du kan betænke Aalborg Zoo i dit testamente, kan du på deres hjemmeside booke en gratis og uforpligtende rådgivningssamtale. De står klar til at hjælpe dig.