LUK

Legepladskiosken

Restaurant Skovbakken

Casa Familia

Mad og drikke

Skovbakken

Skovbakken er Aalborg Zoos spisested, placeret ved Faunavej på bakken op mod skoven. Her har vi udsigt over byen og Aalborg Zoo.

Vi tilbyder et moderne varieret sortiment for Aalborg Zoos besøgende i havens åbningstid.

Skovbakken er et selvbetjeningsspisested, hvor du kan bestille fra vores varierede menukort og derefter tage plads og nyde dine drikkevarer, indtil din frisklavede mad er færdig. Vi producerer al maden i vores køkken fra morgenstunden. Vi vælger økologisk hvor muligt. 

Der er mulighed for at få glutenfrit brød

Menu

 

Casa Familia

Casa Familia er Aalborg Zoos andet større spisested opført i en sydamerikansk stil og med et matchenden menukort. Her får du blandt andet chili con carne, nachos og tortillas.

Casa Familia har åbent i højsæsonen samt i udvalgte weekender og ferieperioder. Der henvises iøvrigt til Spisestedet Skovbakken, der har åbent hele året.

Legepladskiosken

I Legepladskiosken serverer vi asiatisk inspirerede retter som forårsruller, nudler og indbagte rejer. 

Legepladskiosken har åbent i højsæsonen samt udvalgte weekender og ferieperioder. Der henvises iøvrigt til Spisestedet Skovbakken, der har åbent hele året.

Menu

 

Bemærk

I tilfælde af dårligt vejr lukker kioskerne, og gæsterne henvises til Skovbakken. I vinterhalvåret er det kun Skovbakken, der er åben. Skovbakken holder åbent året rundt undtagen 31. december og 1. januar og har egen indgang fra Faunavej for selskaber.

 

Se Fødevarestyrelsens Smiley rapport