English (British) Deutsch

Legepladskiosken

Restaurant Skovbakken

Casa Familia

Mad og drikke

Skovbakken

Skovbakken er Aalborg Zoos spisested, placeret ved Faunavej på bakken op mod skoven. Her har vi udsigt over byen og Aalborg Zoo.

Vores køkken lægger vægt på godt håndværk, etik og moral, og vi vælger kvalitetsfødevarer, der er lidt bedre, end hvad du normalt oplever. Vi har hver dag nye spændende retter på menuen under dagens ret, som er hjemmelavet helt fra bunden af vores faguddannede kokke.

Vi tilbyder et moderne varieret sortiment for Aalborg Zoos besøgende i havens åbningstid.
Se menukortet her

Skovbakken er et selvbetjeningsspisested, hvor du kan bestille fra vores varierede menukort og derefter tage plads og nyde dine drikkevarer, indtil din frisklavede mad er færdig. Vi producerer al maden i vores køkken fra morgenstunden, så det ligger frisk og håndlavet i vores kølemontrer parat til dagens gæster. Vi vælger økologisk hvor muligt.

Buffet

I højsæsonen(1.7 - 9.8) kan der købes buffet i Skovbakken. 

Buffet koster 139 kr. for voksne og 79 kr. for børn (3-11 år). Børn 0-2 år er gratis. Buffetten er incl. 1 drikkevare.

Casa Familia

Casa Familia er Aalborg Zoos andet større spisested opført i en sydamerikansk stil.

Her kan du bl.a få:

1/2 frankfurter med brød 17 kr.

Kyllingesspyd med brød og salat 25 kr.

Pizza-slice 23 kr.

Pomfritter alm. eller stor 29/39 kr.

Casa Familia har åbent i højsæsonen samt i udvalgte weekender og ferieperioder.Der henvises iøvrigt til Spisestedet Skovbakken, der har åbent hele året.

Legepladskiosken

I Legepladskiosken kan du få serveret vores hjemmelavet sandwich, pommes frites, pølser, nuggets, fransk hotdog, is, kaffe, kage og forfriskende drikkevarer.

Legepladskiosken har åbent i højsæsonen samt udvalgte weekender og ferieperioder. Der henvises iøvrigt til Spisestedet Skovbakken, der har åbent hele året.
Se menukortet her

 

Bemærk

I tilfælde af dårligt vejr lukker kioskerne, og gæsterne henvises til Skovbakken. I vinterhalvåret er det kun Skovbakken, der er åben. Skovbakken holder åbent året rundt undtagen 31. december og 1. januar og har egen indgang fra Faunavej for selskaber.

 

Se Fødevarestyrelsens Smiley rapport

Aalborg Zoo har 11 ud af de 12 mest populære dyr.

Tak til:

TILMELD NYHEDSBREV?