LUK

Forholdsregler ved covid-19

27. maj 2020

Aalborg Zoo er åben

- og vi GLÆDER os til at se jer. 
 

Vi får ofte disse spørgsmål:

 • Hvornår er der flest gæster i haven? 
  I højsæsonen har vi typisk flest gæster tirsdag, onsdag og torsdag. Du kan derfor med fordel besøge os på ugens andre dage eller ankomme om eftermiddagen. Vi har åbent helt til kl. 19, så der er god tid til at opleve det hele.
   
 • Er der sommerrabat på entréen i Aalborg Zoo?
  Ja, Aalborg Zoo er omfattet af regeringens sommerpakke, der giver os mulighed for at sælge entrébilletter med 50% rabat. Ifølge retningslinjer fra Kulturministeriet kan billetten kun anvendes til og med 9. august, og rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.
   
 • Skal jeg købe eller booke billet på forhånd?
  Nej, du kan både købe din billet i vores webshop https://shop.aalborgzoo.dk/ og ved indgangen. Prisen er den samme. Du køber ikke billet til en bestemt dag, sommerpakkebilletten kan benyttes til ét dagsbesøg til og med 9. august. Hvis du køber billet på forhånd, hjælper du os med at gøre køen ved indgangen kortere. 
   
 • Jeg har købt billet på nettet, skal jeg printe den inden jeg kommer?
  Nej, du behøver ikke printe billetten, hvis du kan fremvise billet med stregkode på din telefon.
   
 • Kan jeg være sikker på at komme ind, hvis jeg har årskort eller købt billet hjemmefra?
  Vi forbeholder os ret til at lukke for indgang i en kortere periode, hvis vi skønner, at der er for mange mennesker i haven, dette vil også gælde selvom man har årskort eller købt billet hjemmefra.
   
 • Jeg har årskort til en anden forlystelse og derfor et gratis besøg i Aalborg Zoo, er der en særlig indgang til mig?
  Nej, du skal benytte den samme indgang som ved almindeligt billetkøb.
   
 • Gælder sommerrabatten også på årskort?
  Nej, sommerrabatten gælder kun for éndagsbilletter, og kan ikke kombineres med andre rabatter eller produktpakker. Du kan opgradere din sommerbillet til et årskort for 230,- for voksne og 156,- for børn.
   
 • Kan jeg købe eller forlænge årskort via nettet?
  Ja, i webshoppen https://shop.aalborgzoo.dk/ kan du både købe og forlænge årskort. Ved forlængelse skal du logge ind med din mailadresse
 • Må jeg tage min hund med i Zoo?
  Ja, din hund har gratis entré til Zoo.
   
 • Kan man grille i Zoo?
  Ja, vi har tændte gasgrill på grillpladsen. Det er derfor ikke tilladt at medbringe sin egen grill.

 

Forholdsregler ved
covid-19

 • Vi følger nøje myndighedernes retningslinjer, så vi kan give jer en god og sikker tur rundt i haven.
  MEN VI HAR BRUG FOR JERES HJÆLP til at gøre turen i Zoo til en dejlig og tryg oplevelse. Vi beder jer derfor holde god afstand til andre gæster og huske god håndhygiejne. Har man symptomer på covid-19, beder vi om, at I bliver hjemme.
   
 • Sikkerhed for vores gæster og ansatte er vores førsteprioritet, og derfor er Zoo ikke helt som I kender den. For at undgå kø og trængsel er der afstandsmarkeringer og skiltning i haven. Vi vil bede jer respektere dette, samt de anvisninger I får fra personalet i Aalborg Zoo. Vi beder jer tage særligt hensyn på legepladser og spisepladser, så der ikke opstår trængsel. Speaks ved fodringer er aflyst indtil videre.
   
 • Vi følger løbende myndighedernes retningslinjer og tilpasser forholdene i Zoo i takt med eventuelle ændringer i myndighedernes anvisninger.