LUK

Forholdsregler ved covid-19

21. maj 2020

Aalborg Zoo er åben

Vi kan igen byde jer velkommen til dejlige dyreoplevelser - og vi GLÆDER os til at se jer.

Vi har forberedt os grundigt og følger nøje myndighedernes retningslinjer, så vi kan give jer en god og sikker tur rundt i haven.

MEN VI HAR BRUG FOR JERES HJÆLP til at gøre turen i Zoo til en dejlig og tryg oplevelse. Vi beder jer derfor holde god afstand til andre gæster og huske god håndhygiejne. Har man symptomer på covid-19, beder vi om, at I bliver hjemme.

Sikkerhed for vores gæster og ansatte er vores førsteprioritet, og derfor er Zoo ikke helt som I kender den. For at undgå kø og trængsel er der afstandsmarkeringer og skiltning i haven. Vi vil bede jer respektere dette, samt de anvisninger I får fra personalet i Aalborg Zoo. Vi beder jer tage særligt hensyn på legepladser og spisepladser, så der ikke opstår trængsel. Speaks og forestillinger på Zoofariscenen er aflyst indtil videre, og enkelte indendørs anlæg er lukket.

Hvis I køber jeres billet på forhånd i vores webshop https://shop.aalborgzoo.dk/ hjælper I med at undgå kø ved indgangen. Ved billetkøb ved indgangen beder vi jer så vidt muligt betale med kort, gavekort eller MobilePay. Vi opfordrer endvidere til, at I fordeler jeres besøg ud over hele Zoos åbningstid. Vi har åbent 10-18 på hverdage og 10-19 i weekender og helligdage. Fra 1. juni har vi åbent 10-19 alle dage.

Vi følger løbende myndighedernes retningslinjer og tilpasser forholdene i Zoo i takt med eventuelle ændringer i myndighedernes anvisninger.

Vi ses i Zoo