LUK

Forholdsregler ved covid-19

27. maj 2020

Aalborg Zoo er åben

- og vi GLÆDER os til at se jer. 

 

Aalborg Zoo er omfattet af regeringens sommerpakke, der giver os mulighed for at sælge entrébilletter med 50% rabat. Ifølge retningslinjer fra Kulturministeriet gælder følgende vilkår for Sommerpakkebilletten: Billetten kan kun anvendes i perioden 27. juni til 9. august. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Billetten kan købes i vores webshop https://shop.aalborgzoo.dk/ eller ved indgangen.

Forholdsregler ved covid-19

Vi følger nøje myndighedernes retningslinjer, så vi kan give jer en god og sikker tur rundt i haven.

MEN VI HAR BRUG FOR JERES HJÆLP til at gøre turen i Zoo til en dejlig og tryg oplevelse. Vi beder jer derfor holde god afstand til andre gæster og huske god håndhygiejne. Har man symptomer på covid-19, beder vi om, at I bliver hjemme.

Sikkerhed for vores gæster og ansatte er vores førsteprioritet, og derfor er Zoo ikke helt som I kender den. For at undgå kø og trængsel er der afstandsmarkeringer og skiltning i haven. Vi vil bede jer respektere dette, samt de anvisninger I får fra personalet i Aalborg Zoo. Vi beder jer tage særligt hensyn på legepladser og spisepladser, så der ikke opstår trængsel. Speaks ved fodringer er aflyst indtil videre.

Hvis I køber jeres billet på forhånd i vores webshop https://shop.aalborgzoo.dk/ hjælper I med at undgå kø ved indgangen. Ved billetkøb ved indgangen beder vi jer så vidt muligt betale med kort, gavekort eller MobilePay. Vi opfordrer endvidere til, at I fordeler jeres besøg ud over hele Zoos åbningstid. Vi har åbent 10-19 alle dage i juni, juli og august.

Vi følger løbende myndighedernes retningslinjer og tilpasser forholdene i Zoo i takt med eventuelle ændringer i myndighedernes anvisninger.

Vi ses i Zoo