LUK

Decemberaktiviteter i Aalborg Zoo

16. november 2018 - 24. december 2018

Tvillingerne og Julemanden indtager endnu engang Aalborg Zoo!

Kom og vær med når julestemningen breder sig i Aalborg Zoo fra d. 1 december. Her kan du opleve kulisserne fra TV 2’s julekalender Tvillingerne og Julemanden samtidig med, at du får ønsket alle dyrene en god jul.

Tag det vildeste julekortsbillede i Aalborg Zoo

I 2013 landede julemandens kane for første gang i Aalborg Zoo, da julekalenderen Tvillingerne og Julemanden rullede over de danske tv-skærme – nu er den tilbage med et ordentlig skud julemagi!

Kanen er parkeret på Zoofariscenen, hvor du kan komme og tage et billede til det vildeste julekort til din familie og venner.

Besøg Stenes Grotte

Gå i tvillingernes fodspor og besøg de originale rekvisitter fra julekalenderen. Overfor orangutangernes udeanlæg kan du eksempelvis opleve Lysets Sten og Stenens Grotte. Måske du kan hjælpe Tvillingerne og Julemanden med at finde Lysets sten, før Dr. Schwartz får fingrene i den?


Kom en tur forbi isbjørneanlægget og mød isbjørnen fra optagelserne

Julemanden kravler ved et uheld op i isbjørneanlægget i Aalborg Zoo, da han er på jagt efter nedgangen til Stenens Grotte.  Her får julemanden sig noget af et chok, da man pludseligt støder på en isbjørn, der holder vagt i anlægget. Han kommer dog heldigvis derfra uden skrammer.

Vinteraktiviteter i Aalborg Zoo 
I år har vi arrangeret en masse spændende vinterarrangementer for vores gæster i haven. I kan se hele vinteres program her.

 

 

 

Glædelig jul til alle jer

fra alle os i Aalborg Zoo