LUK

Oplev endnu mere i Zoo

Guidede ture i Zoo

Kom på guidet tur i Zoo

Leder du efter en spændende oplevelse sammen med familie og venner eller vil du give dine kunder, foreningsmedlemmer eller kollegaer en anderledes oplevelse, så er en rundvisning i Aalborg Zoo noget for dig. Få et kig ind i hverdagen i Zoo og hør de mange sjove og lærerige historier om dyrene og haven.

Pris for en guidet tur

En rundvisning i Aalborg Zoo varer ca. 2 timer. Prisen er 3.900,00 kr. for de første 20 personer, herefter betales 195,00 kr. pr. person, dog gratis for børn i alderen fra 0 til 2 år. Hvis I ønsker at forlænge opholdet i Zoo, kan I købe en tillægsentré til 100,- kr pr. person (gratis for årskortholdere)

For at alle kan få en god oplevelse vil vi tilstræbe en gruppestørrelse på ikke over 30 personer pr. guide.

Send en forespørgsel her

 

Tæt på kryb og kravl i Zoo

Kom og oplev nogle af Aalborg Zoo’s mindste dyr på helt tæt hold – og prøv måske endda at røre dem.
I Skoletjenestens lokaler kommer I helt tæt på kakerlakker, øgler, slanger og andre dyr. I får stillet en guide til rådighed der fortæller og viser skoletjenestens spændende dyr frem for jer.

Pris for Kryb og kravl

Arrangementet varer ca. 1,5 timer. Prisen er 3000,- for de første 20 personer, herefter betales 150,- pr. person, dog gratis for børn i alderen fra 0 til 2 år. Hvis I ønsker at forlænge opholdet i Zoo, kan I købe en tillægsentré til 100,- kr pr. person (gratis for årskortholdere)

For at alle kan få en god oplevelse vil vi tilstræbe en gruppestørrelse på ikke over 30 personer pr. guide.

Send en forespørgsel her