Entrépriser og årskort

Sommer

27. marts - 30. september
 • Barn: DKK 125,- (3-11 år)
 • Voksen: DKK 210,-
 • Studerende: DKK 168,- (Kan kun købes i Aalborg Zoo)
 • Grupper: 20% rabat ved gruppe på minimum 20 personer

Entrebilletten kan benyttes til entré én gang indenfor et år fra købsdato.

 

Vinter

2. januar - 26. marts samt 1. oktober - 30. december
 • Barn: DKK 105,- (3-11 år)
 • Voksen: DKK 190,-
 • Studerende: DKK 152,- (Kan kun købes i Aalborg Zoo)
 • Grupper: 20% rabat ved gruppe på minimum 20 personer

Entrebilletten kan benyttes til entré én gang indenfor et år fra købsdato.

 

Årskort

 • Barn: DKK 295,- (3-11 år)
 • Voksen: DKK 465,-
 • Studerende: 375,- (Kan kun købes i Aalborg Zoo)

 

Et årskort er gyldigt i 12 måneder fra udstedelsesdatoen. De fordele, du får som årskortholder, er de fordele, der er gældende på det tidspunkt, dit årskort træder i kraft. Herunder kan du se alle dine fordele som årskortholder samt salgsbetingelser.

 

 

 

 

Du får refunderet dagens billet, hvis du køber årskort ved udgangen.

Årskortfordele

Med et årskort har du fri entré til Aalborg Zoo hele året samt Jul i Zoo i november og december. Du kan tage en ven gratis med i Zoo i den særlige årskortweekend og deltage i overnatning på savannen til særpris. Du kan herudover deltage i masser af forskellige arrangementer året rundt. 

 

Flere fordele med årskort

Ét gratis besøg i hver af disse parker:

Du får 50% rabat på entrébilletten til:

 

Du får 25% rabat på entrébilletten til:

Du får 20% rabat på ophold i:

Rabatten gælder i perioden 1. november 2020 til 21. marts 2021 - undtaget 18. december til 1. januar (jul/nytår) og 13.-21. februar (uge 7)

Du får 20% rabat på besøg i:

Du får 15% rabat på entrébilletten hos medlemmerne af DAZA (Danish Association of Zoos and Aquaria):

Du får 10% rabat på feriehuse hos Sol og Strand, hvis du booker et hus udenfor højsæsonen

Rabatten gælder i 2021

 

 

Købsbetingelser

Rabataftaler kan ikke kombineres. Fribilletter kan ikke benyttes til tilbud om at refundere dagens billet i forbindelse med køb af årskort. Forsolgte billetter kan efter specielle regler refunderes med et af Aalborg Zoos fastlagt beløb i forbindelse med køb af årskort. Ingen former for billetter kan ombyttes til kontanter.


Ved køb af årskort til Aalborg Zoo accepterer du følgende betingelser, som bør læses grundigt inden køb.

1. Der findes 3 typer årskort: Årskort Voksen, Årskort Barn (3-11 år), samt årskort til studerende. Børn må ikke være fyldt 12 år på tidspunktet, hvor et Årskort Barn udstedes. Det er køberen af et givent årskort, der skal dokumentere alder på købstidspunktet.

2. Årskortet er strengt personligt og det må kun bruges af den person, det er udstedt til (årskortholderen). Årskortholderen har ansvaret for, at årskortet ikke  bliver brugt af andre. Bruger andre dit årskort, medfører det, at kortet bliver  inddraget og annulleret. Man får ikke årskortet tilbage ved inddragelse, og man får hverken helt eller delvist penge tilbage, hvis der sker inddragelse af årskortet.

3. Når et årskort bliver taget i brug, tager Aalborg Zoo et billede af årskortholderen. Dette billede bliver gemt elektronisk og bliver ved besøg i Aalborg Zoo vist på en skærm, der er synlig for kontrolløren ved indgangen. Kontrolløren kan forlange at se anden gyldig legitimation.

4. Årskortet gælder ét år frem fra den dato, hvor kortet købes. Medlemskabet
ophører automatisk herefter, hvis man ikke fornyer årskortet.

5. Medlemskabet er bindende og kan ikke opsiges eller refunderes i gyldighedsperioden.

6. Årskortholderen har fri adgang til Aalborg Zoo mod forevisning af gyldigt
årskort, og man har adgang til andre attraktioner som beskrevet under ”Årskortfordele” mod forevisning af gyldigt årskort. Har man ikke sit gyldige årskort med, skal man betale normal entré, som ikke bliver refunderet.

7. Mistes årskortet, skal man straks kontakte Aalborg Zoo, så årskortet kan blive spærret. Bliver et mistet årskort, uden at der er bestilt spærring, benyttet af en anden person end årskortholderen, anser Aalborg Zoo det for at være misbrug, og årskortet vil blive inddraget. Inddragne årskort bliver ikke leveret tilbage, og de bliver hverken helt eller delvist refunderet.

8. Hvis der er udstedt to medlemskaber i samme navn, kan det ene medlemskab blive refunderet, hvis det pågældende årskort ikke allerede er benyttet. Et  medlemskab kan ikke overdrages til andre – dog kan medlemskabet ved dødsfald overdrages mod et gebyr, der svarer til entréprisen for en voksen. Gave- og erhvervsmedlemskaber refunderes ikke.

9. Købes årskortet i webshop eller ved anden form for fjernsalg, er der, hvis årskortet ikke har været i brug, 14 dages fortrydelsesret fra købsdagen. Man skal forevise kvittering for købet, hvis Aalborg Zoo forlanger det. Man kan benytte sig af fortrydelsesretten ved at sende e-mail til Aalborg Zoo. Når Aalborg Zoo modtager e-mail om fortrydelse, bliver årskortet straks deaktiveret. Et deaktiveret årskort kan ikke genåbnes.

10. Vær opmærksom på, at du ved køb af årskort accepterer vores Behandling af persondata for årskortholdere i Aalborg Zoo.

11. Har du spørgsmål om årskortet, skal du henvende dig skriftligt eller telefonisk til Aalborg Zoo. 

E: info@aalborgzoo.dk  T: 96312929