Praktisk information

Åbningstider
Se vores åbningstider

Amning
Du kan amme og pusle i rolige omgivelser i ammerummet i Formidlingshuset ved den afrikanske landsby. Her kan du også varme flaske og babymad.

Glemte sager
Glemte sager kan efterlyses hos personalet i Zooshoppen

Grill selv
I grillhytteren ved legepladsen kan du grille din medbragte mad. Grillerne er tændt fra påske til og med efterårsferien. Det er ikke tilladt at medbringe egen grill i Zoo.

Hestedonation
Du kan donere din hest til foder. Læs mere HER

Hund i Zoo
Du er velkommen til at tage din hund med i Zoo, hvis den er i snor.

Medbragt mad
Du er velkommen til at selv at tage mad med i Zoo. Vi har borde og bænke og overdækkede spisepladser flere steder i haven.

Online billetter
Gør det nemt og køb billet på forhånd HER

Paraply
Du kan købe paraplyer og regnslag i Zooshoppen.

Pusleplads
Der er puslepladser på de fleste af haven toiletter og i ammerummet i Formidlingshuset.

Rygning
Zoo er røgfrit område, men der er indrettet rygezoner ved legepladsen og baviananlægget, hvor det er tilladt at ryge.

Trækvogne
Du kan leje en trækvogn i Zooshoppen. Det koster 40,- kr. (Depositum: 100,- kr.)

Årskort
Se fordele, køb, forny og tjek udløbsdato HER

Handicapforhold

Aalborg Zoo er tilmeldt mærkeordningen God Adgang, og vi har gjort meget ud af at gøre haven nem at færdes i for både småbørn, ældre og handicappede.

Der er handicapparkering ved hovedindgangen. Handicaptoiletter findes ved hovedindgangen  og flere steder rundt i haven

Gæster med funktionsnedsættelse er velkommen i egen elektrisk eller manuel kørestol. Du kan også låne en manuel kørestol gratis, hvis du henvender dig til personalet ved indgangen

Hvis du har ledsagerkort, har din hjælper gratis adgang. Førerhunde, og hunde generelt, er meget velkommen i Aalborg Zoo

Sådan finder du os

 • ­I bil: Indtast: ”Aalborg Zoo” eller: ”Mølleparkvej 63 - 9000 Aalborg” i din GPS, eller benyt Ruteplanen.
 • Med tog eller bus: Køreplaner for alle tog og busser til Aalborg/Aalborg Zoo finder du på: Rejseplanen.
 • Med bybus: Bybus nummer 1 og nummer 11 kører til Aalborg Zoo. Begge busser stopper cirka 500 meter fra Zoo.
 • Til fods: Cirka 20 minutters gang fra Aalborg Banegård/Aalborg Busterminal til Aalborg Zoo.

Covid-19 forholdsregler

Sikkerhed for vores gæster og ansatte er vores førsteprioritet, og derfor har vi lavet en lang række tiltag i haven, så vi kan passe på hinanden. Vi har fordelt lettilgængelige spritdispensere i hele haven. Vi har ekstra fokus på rengøring og sørger for at berøringsflader sprittes af. For at undgå kø og trængsel er der afstandsmarkeringer og skiltning i haven. For at undgå kø og trængsel er der afstandsmarkeringer og skiltning i haven, og fodringer er aflyst indtil videre.

Til Jul i Zoo er der kun adgang med forkøbt billet. Har du årskort til Aalborg Zoo, fribillet, sponsorbillet eller anden adgangsgivende billet har du også adgang til Jul i Zoo, men du skal stadig reservere adgang på forhånd. Du kan købe billet og booke adgang i vores webshop. Husk også at reservere en gratis adgang til børn på 0-2 år.

Når du kommer til Zoo kan du hjælpe os ved indgangen ved at have din billet klar, inden du kommer frem til kassen. Vi beder om, at du holder god afstand til andre gæster og husker god håndhygiejne. Har du symptomer på covid-19, beder vi om, at du bliver hjemme. Personer i risikogruppe bør udvise særlig forsigtighed under besøget.

Du skal bære mundbind i alle indendørs anlæg og spisesteder, undtagen når du sidder ned. For at undgå trængsel har vi lavet ensretning og adgangsbegrænsning flere steder i haven. Vi vil bede dig respektere dette, samt øvrige anvisninger fra personalet i Aalborg Zoo. Tag særligt hensyn på legepladser og spisepladser, så der ikke opstår trængsel.

Vi følger løbende myndighedernes retningslinjer og tilpasser forholdene i Zoo i takt med eventuelle ændringer i myndighedernes anvisninger. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg købe eller booke billet på forhånd?

 • Ja, hvis du vil opleve Jul i Zoo er der kun adgang med forkøbt billet Har du årskort til Aalborg Zoo, fribillet, sponsorbillet eller anden adgangsgivende billet har du også adgang til Jul i Zoo, men du skal stadig reservere adgang på forhånd. Du kan købe billet og booke adgang i vores webshop. Husk også at reservere en gratis adgang til børn på 0-2 år.

 • Vil du besøge Zoo i dagtimerne, behøver du ikke købe billet på forhånd.

Jeg har købt billet på nettet, skal jeg printe den inden jeg kommer?

 • Nej, du behøver ikke printe billetten, hvis du kan fremvise billet med stregkode på din telefon. Hjælp os ved indgangen ved at have din billet klar, inden du kommer frem til kassen.

Kan jeg være sikker på at komme ind, hvis jeg har årskort eller købt billet hjemmefra?

 • Vi forbeholder os ret til at lukke for indgang i en kortere periode, hvis vi skønner, at der er for mange mennesker i haven, dette vil også gælde selvom man har årskort eller købt billet hjemmefra.

Jeg har årskort til en anden forlystelse og derfor et gratis besøg i Aalborg Zoo, er der en særlig indgang til mig?

 • Nej, du skal benytte den samme indgang som ved almindeligt billetkøb.

Kan jeg købe eller forlænge årskort via nettet?

 • Ja, i webshoppen kan du både købe og forlænge årskort. Ved forlængelse skal du logge ind med din mailadresse

Må jeg tage min hund med i Zoo?

 • Ja, din hund har gratis entré til Zoo.

Kan man grille i Zoo?

 • Vi har gasgrill på grillpladsen. Det er derfor ikke tilladt at medbringe sin egen grill. Grillerne er tændt fra påske til og med efterårsferien.

Kort over haven

Åbn kort i PDF