Covid-19 forholdsregler

Vi passer på hinanden

Sikkerhed for vores gæster og ansatte er vores førsteprioritet. Derfor har vi lavet en lang række tiltag i haven, så vi kan passe på hinanden. Vi har fordelt lettilgængelige spritdispensere i hele haven. Vi har ekstra fokus på rengøring og sørger for at berøringsflader sprittes af. For at undgå kø og trængsel er der afstandsmarkeringer og skiltning i haven. 

Til Jul i Zoo er der kun adgang med forkøbt billet. Har du årskort til Aalborg Zoo, fribillet, sponsorbillet eller anden adgangsgivende billet har du også adgang til Jul i Zoo, men du skal stadig reservere adgang på forhånd. Du kan købe billet og booke adgang i vores webshop. Husk også at reservere en gratis adgang til børn på 0-2 år.

Når du kommer til Zoo kan du hjælpe os ved indgangen ved at have din billet klar, inden du kommer frem til kassen. Vi beder om, at du holder god afstand til andre gæster og husker god håndhygiejne. Har du symptomer på covid-19, beder vi om, at du bliver hjemme. Personer i risikogruppe bør udvise særlig forsigtighed under besøget.

Du skal bære mundbind i alle indendørs anlæg og spisesteder, undtagen når du sidder ned. For at undgå trængsel har vi lavet ensretning og adgangsbegrænsning flere steder i haven. Vi vil bede dig respektere dette, samt øvrige anvisninger fra personalet i Aalborg Zoo. Tag særligt hensyn på legepladser og spisepladser, så der ikke opstår trængsel.

Vi følger løbende myndighedernes retningslinjer og tilpasser forholdene i Zoo i takt med eventuelle ændringer i myndighedernes anvisninger. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

 

 

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg købe eller booke billet på forhånd?

  • Ja, hvis du vil opleve Jul i Zoo er der kun adgang med forkøbt billet Har du årskort til Aalborg Zoo, fribillet, sponsorbillet eller anden adgangsgivende billet har du også adgang til Jul i Zoo, men du skal stadig reservere adgang på forhånd. Du kan købe billet og booke adgang i vores webshop. Husk også at reservere en gratis adgang til børn på 0-2 år.

  • Vil du besøge Zoo i dagtimerne, behøver du ikke købe billet på forhånd.

Jeg har købt billet på nettet, skal jeg printe den inden jeg kommer?

  • Nej, du behøver ikke printe billetten, hvis du kan fremvise billet med stregkode på din telefon. Hjælp os ved indgangen ved at have din billet klar, inden du kommer frem til kassen.

Kan jeg være sikker på at komme ind, hvis jeg har årskort eller købt billet hjemmefra?

  • Vi forbeholder os ret til at lukke for indgang i en kortere periode, hvis vi skønner, at der er for mange mennesker i haven, dette vil også gælde selvom man har årskort eller købt billet hjemmefra.

Jeg har årskort til en anden forlystelse og derfor et gratis besøg i Aalborg Zoo, er der en særlig indgang til mig?

  • Nej, du skal benytte den samme indgang som ved almindeligt billetkøb.

Kan jeg købe eller forlænge årskort via nettet?

  • Ja, i webshoppen kan du både købe og forlænge årskort. Ved forlængelse skal du logge ind med din mailadresse

Må jeg tage min hund med i Zoo?

  • Ja, din hund har gratis entré til Zoo.

Kan man grille i Zoo?

  • Vi har gasgrill på grillpladsen. Det er derfor ikke tilladt at medbringe sin egen grill. Grillerne er tændt fra påske til og med efterårsferien.