EXTINCTION

Tør du være med?

Vand
Træd indenfor i det forunderlige blå rum. Dyk ned på havets bund og mød den drabelige Mosasaurus i den mystiske undervandsverden.

Jord
Million år gamle hemmeligheder bliver afdækket. Fossile rester af fortiden graves frem. Kig ned i udgravningen og se, hvad jorden gemmer. Du kan også selv være arkæolog og hakke dinosaurer ud af kridtet.

Liv
Det spirer. Liv opstår og verdens første blomster bryder frem. Planteæderne trives i det frodige landskab. En parasaurolophus har lagt æg, styracosaurusen har fået en lille unge, og den kæmpemæssige brontosaurus rejser sig højt over blomsterfloret.

Blod
En kamp på liv og død. Kødet flænses og blodet flyder. De kødædende deinonychos angriber hurtigt og effektivt. Der er ingen nåde, kun de stærkeste overlever.

Ild

Kaos hersker. Lynet har flænget et træ. Meteoren har skåret gennem natten og forvandlet verden til støv og aske. Jorden er brændt. Tyrannusaurus Rex brøler i smerte. Det er de sidste livstegn.

Udstillingen er inkluderet i entré-billetten til Aalborg Zoo

Program

Med forbehold for covid-19 restriktioner

I sommerferien og alle øvrige skolefridage

Kl. 11-16.30

  • I dinosaurudstillingen Extinction kan du lege palæontolog for en dag og udgrave din egen dino eller støbe din egen dinotand. 
  • Du kan også få et smugkig 65 millioner år tilbage i tiden og lære meget mere om dinosaurerne. Vi sætter særlig fokus på dyrenes sexliv i årets tema "Sex in the Zoo"