EXTINCTION

Tør du være med?

Oplev en dinosaurudstilling ud over det sædvanlige med fortællinger om liv og død, blomsternes opståen, gigantiske planteædere og drabelige rovdinosaurer.

I dinosaurudstillingen kommer du i nærkontakt med 20 imponerende dinosaurer i naturlig størrelse. Udstillingen er en tidsrejse fra nutidens fossiludgravninger tilbage til jura- og kridttiden og rummer både fortællinger om nyt frodigt liv, der opstår, nådesløse kampe på liv og død og en altødelæggende destruktion.

 

Jord
Million år gamle hemmeligheder bliver afdækket. Fossile rester af fortiden graves frem. Kig ned i udgravningen og se, hvad jorden gemmer. Du kan også selv være arkæolog og hakke dinosaurer ud af kridtet.

Liv
Det spirer. Liv opstår og verdens første blomster bryder frem. Planteæderne trives i det frodige landskab. En parasaurolophus har lagt æg, styracosaurusen har fået en lille unge, og den kæmpemæssige brontosaurus rejser sig højt over blomsterfloret.

Blod
En kamp på liv og død. Kødet flænses og blodet flyder. De kødædende deinonychos angriber hurtigt og effektivt. Der er ingen nåde, kun de stærkeste overlever.

Ild
Kaos hersker. Lynet har flænget et træ. Meteoren har skåret gennem natten og forvandlet verden til støv og aske. Jorden er brændt. Tyrannusaurus Rex brøler i smerte. Det er de sidste livstegn.

Udstillingen er inkluderet i entré-billetten til Aalborg Zoo