Skattefrie oplevelser til dine medarbejdere

Folketinget har vedtaget et lovforslag, der gør det muligt for arbejdsgivere at give skattefrie gavekort til deres medarbejdere for at støtte oplevelsesbranchen i lokalområdet efter et hårdt år.

Skattefritagelsen gælder kun gavekort til oplevelser som for eksempel Aalborg Zoo og gælder både for ansatte i offentlige og private virksomheder.

Aftalen betyder, at alle medarbejdere kan få et gavekort til Aalborg Zoo på op til 1200 kr. af deres arbejdsgiver - uden at medarbejderen bliver beskattet af beløbet. Du kan også lave en aftale om, at medarbejderen selv skal betale for gavekortet over sin løn, så bliver de 1200 kr. trukket af bruttolønnen - det vil sige af lønnen, inden der betales skat - så medarbejderen kun betaler omkring halvdelen af de 1200 kr.  

Du kan også give gavekort ad flere omgange, så længe det samlede beløb til den enkelte medarbejder ikke overstiger 1200 kr. Arbejdsgivere skal ikke foretage indberetning til Skattestyrelsen om givne gavekort.

Ordningen gælder for gavekort, der gives til de ansatte i kalenderåret 2021, men gavekortet er gyldigt i 36 måneder efter udstedelse.

Alle gavekort til Aalborg Zoo kan både benyttes til billetter, sæsonkort og i havens restauranter og butikker, så selv hvis man allerede har et årskort, kan man få stor glæde af gavekortet.

Hvordan gør du?
Hvis du ønsker at betale med kreditkort, så kan du købe gavekortet i vores webshop.

Ønsker du at betale med EAN eller få en faktura, så udfyld nedenstående formular, og så sender vi gavekortene til jer.

 

Ønsker du mere information er du velkommen til at kontakte kommerciel chef Pia Nielsen på pn@aalborgzoo.dk eller 96 31 29 63

 

Feltet skal udfyldes!
Feltet skal udfyldes!
Feltet skal udfyldes!
Feltet skal udfyldes!
Feltet skal udfyldes!
Feltet skal udfyldes!
Feltet skal udfyldes!
 *