Jul i Zoo

Jul i Zoo

Jul i Zoo er hygge for alle generationer med ægte julestemning i unikke omgivelser. Kom med på en magisk lysvandring gennem den smukt julepyntede have og få en helt ny og anderledes oplevelse af dyrene og Zoo i mørket.

Du møder blandt andet poetiske lyslandskaber med eksotiske lysdyr, kulørt afrikansk julestemning, et eventyrligt tropeland og nostalgisk julehygge i Danmarks måske eneste underjordiske julebutik.

Og glæd dig til en kæmpe overraskelse, når du møder Julemanden.

 

For at undgå kø og trængsel i haven, er der kun adgang til Jul i Zoo med forkøbte billetter. Du kan købe billet i vores webshop.

 

Har du årskort til Aalborg Zoo, fribillet, sponsorbillet eller anden adgangsgivende billet har du også adgang til Jul i Zoo, men du skal stadig reservere adgang på forhånd, det kan du også gøre i vores webshop.

 

 

Buffet og julegodter

Du kan naturligvis købe mad og lækre julegodter i Zoos spisesteder.

I Juleværkstedet kan du blandt andet hygge med vafler, gløgg og æbleskiver. Rundt om i boderne kan du lade dig friste af søde julesager, og på Skovbakken serverer vi en lækker julebuffet med hyggelige retter til både børn og voksne.

Julebuffeten serveres to gange hver aften kl. 17-18.30 og kl. 18.45-20.15, vi anbefaler at du booker bord på forhånd. 

Julebuffet menu

 • Marinerede sild med rødløg og karrysalat
 • Gravad laks med dild-dressing
 • Rødspættefilet med remoulade og citron
 • Pil selv rejer med dressing
 • Nuggets med pommes frites
 • Frikadeller, julemedister og flæskesteg
 • Grønlangkål med brunede kartofler
 • Marineret kyllingelår
 • Frisk kålsalat
 • Rødkålsalat med appelsiner
 • Ris a la mande med kirsebærsauce.

Pris 175,- for voksne 100,- for børn under 12 år

 

 

Covid-19 forholdsregler

Vi har forberedt os grundigt, så du kan få en god og tryg juleoplevelse i Zoo.

MEN VI HAR OGSÅ BRUG FOR DIN HJÆLP, når du kommer i Zoo. Hjælp os ved indgangen ved at have din billet klar, inden du kommer frem til kassen. Vi beder om, at du holder god afstand til andre gæster og husker god håndhygiejne. Har du symptomer på covid-19, beder vi om, at du bliver hjemme. Personer i risikogruppe bør udvise særlig forsigtighed under besøget.

Du skal bære mundbind i alle indendørs anlæg og spisesteder, undtagen når du sidder ned. Har du glemt et mundbind kan du få et gratis ved indgangen. Der vil være ensretning og adgangsbegrænsning mange steder i haven. Vi vil bede dig respektere dette, samt øvrige anvisninger fra personalet i Aalborg Zoo. Tag særligt hensyn på legepladser og spisepladser, så der ikke opstår trængsel.

Vi følger løbende myndighedernes retningslinjer og tilpasser forholdene i Zoo i takt med eventuelle ændringer i myndighedernes anvisninger.

 

Program

(opdateres løbende)

Alle åbningsdage

Fra kl. 16.15-20: Mød Julemanden i Zoo

26. november
Kl. 16.30, 17.30, 18.30 og 19.30: Mød Mette Blomsterberg på Zoofariscenen og hør om hendes personlige juleunivers. Mette signerer også sin nye julebog.

3. december
Kl. 16.30, 17.30, 18.30 og 19.30: Mød Mette Blomsterberg på Zoofariscenen og hør om hendes personlige juleunivers. Mette signerer også sin nye julebog.

10. december
Kl. 16.30, 17.30, 18.30 og 19.30: Mød Mette Blomsterberg på Zoofariscenen og hør om hendes personlige juleunivers. Mette signerer også sin nye julebog.

17. december - AFLYST
Kl. 16.30, 17.30, 18.30 og 19.30: Mød Mette Blomsterberg på Zoofariscenen og hør om hendes personlige juleunivers. Mette signerer også sin nye julebog.