English (British) Deutsch

Bag kulisserne i Zoo

Guidede ture i Zoo

Kom på en spændende guidet tur i Zoo

Leder du efter en spændende oplevelse sammen med familie og venner eller vil du give dine kunder, foreningsmedlemmer eller kollegaer en spændende og anderledes oplevelse, så er en rundvisning i Aalborg Zoo noget for dig. Få et kig ind i hverdagen i Zoo og hør de mange sjove og lærerige historier om dyrene.

Pris for en guidet tur

En rundvisning i Aalborg Zoo varer ca. 2 timer. Prisen er 3.900,00 kr. for de første 20 personer, herefter betales 195,00 kr. pr. person. Prisen er inkl. guide og entre.

Prisen er gældende pr. person, dog gratis for børn i alderen fra 0 til 2 år.

For at alle kan få en god oplevelse vil vi tilstræbe en gruppestørrelse på ikke over 30 personer pr. guide.

Bestil din guidede tur på  event@aalborgzoo.dk

 

 

 

Vandretur i istidens landskab

Kom med på en guidet vandretur i Rebild Bakker, hvor sporene efter den seneste istid er tydelige i landskabet. For 11.700 år siden trak isen sig tilbage. Den efterlod sig et barskt, koldt og øde landskab, der langsomt blev indtaget af ny flora og fauna. Vi går en tur og snakker om, hvordan isen har formet landskabet og hvilke dyr, træer og buske, der indvandrede under istiden og da landet igen blev isfrit.

Vandreturen tager to timer og er i kuperet terræn, der ikke egner sig for dårligt gående, klapvogne og lignende. Mødested: P-pladsen i Rebild Bakker (Hulvejens P-plads) ved Lars Kjærs Hus (på Rebildvej). GPS 56.832746, 9.829281.

Datoer:

Lørdag d. 22. april kl 10
Søndag d. 21. maj kl .10
Lørdag d. 27. maj kl 10
Søndag d. 11. juni kl. 10

Pris pr. person: 50,- kr. 

Køb billet her

Aalborg Zoo har 11 ud af de 12 mest populære dyr.

Tak til:

TILMELD NYHEDSBREV?